tirsdag 11. desember 2012

KVIL I FRED KJÆRESTE KASPER!

 Takk for alt vakre Kasper!
 Dagen jeg skulle ønske aldri skulle komme kom i dag dessverre, og Kasper dro til de evige jaktmarker. Han har kommet dit alle tisper alltid har løpetid og der hvor mentor og "storebror" Roger venter på han, sammen kan de løpe og løpe!
 Har merka at noe har vært uvanlig med Kasper de siste dagene, han har vært urolig og stressa. I dag formiddag, klarte han plutselig ikke å gå lenger, det til tross for at han var nesten som han bruker på tur i dag tidlig. Han fikk trolig et slag. Jeg hadde lovet både meg og Kasper at jeg ikke skulle trekke noe ut og at han skulle få slippe hvis noe skjedde. Så da måtte vi ta den siste turen til Arken Kragerø Dyreklinikk der vi ble godt tatt i mot og Kasper fikk slippe.
 Godgutten som elska skogsturer og løpetisper. Han elska å være på tur, han fryda seg og gikk bananas helt til det siste når han skjønte det var tur. Det som var gøy på 2. plass var å kjøre bil, og det tror jeg til og med han synes var gøy i dag fordi om han ikke var i form.
 Det har vært en stri tåreflom siden jeg skjønte at det var slutt i dag. Det er vondt, men allikevel så er det også en liten lettelse. Kasper har det nemlig helt godt nå, han slapp å lide og det er så godt å ta med seg i sorgen. Jeg og Kasper har mange minner sammen, og han var jo alltid en hund med hjertet på rett sted. Så inderlig snill og god, han gjorde ikke en maur vondt den hunden der. Vakker både utenpå og inni har jeg alltid sagt.
 I sitt rette element :) Vakker gutten!
KVIL I FRED DU KJÆRE KASPER, MINNENE LEVER VIDERE!

2 kommentarer:

  1. Åh, kondolerer så mye..! Dette var trist å høre :( Kasper virket som en veldig flott hund. Håper det går bra med deg og resten av flokken..

    Mvh Martine

    SvarSlett
  2. Takk! Vi har det alle bra. Vi føler sorgen og savnet, men vi var heldige å fikk beholde han lenge.

    SvarSlett