mandag 31. desember 2012

2012

 2012 er inne i sine siste timer og en liten oppsummering av året er på sin plass. Året her hos Frostebikkjene slutta trist med at Kasper forlot oss nesten 12 år gammel, men vi har hatt et bra år og Kasper har vært med på de fleste av disse minnene på sin Kasper måte.
 Vi har vært på en del utstillinger med Issey i løpet av året. Ho har fått to Ck og stort sett excellent med unntak av et par very good. Det vi er mest stolt av var at ho fikk excellent og CK på den internasjonale utstillingen i Tvååker, Sverige. Ho vant også sin konkurranseklasse. I Tvååker traff vi også Issey sin kullsøster Tuva og familien hennes. Det hadde vært gøy og gjentatt i 2013 og vi har satt av helga 12.7-13.7 for å dra på utstilling i Tvååker, i år også med Emil og Lotta. Utstillingsåret til Issey ble avslutta på Dogs4all i slutten av november og der var ho høgløpsk og slapp, men fikk ihvertfall excellent.
 I juli ble Ronja parret med multichampion Fidel Poker Face, en herlig hannhund var det som fikk lov å slippe til på Ronja vår. Femtini dager seinere kom det 4 søte små i valpekassa på soverommet etter en enkel og flott fødsel. Førstedame ut var Lotta (lilla), så kom Tara (Kajsa Kavat, rosa), og så kom Stella (Madicken i Junibacken, gul) og til slutt kom Emil, den eneste gutten i huset og som alle vet så ble både Lotta og Emil igjen hos oss. Lotta er min og Emil er Gustav sin.
 Her er lille søte Stella som flytta til Arendal.
 Her er nydelige Tara som flytta til Ålesund. Tara var den største i kulle etter et par uker og fortsatte å være det til leveringsdato.
 Hele gjengen samla.
 Ellers i 2012 så har det vært en del kurs blant annet noen med Issey og Mike. Vi kan nevne LP kurs, grunnkurs osv.
 Vi innreda også et eget hunderom nede i tilbygget i løpet av året og Elsa koser seg her i buret sitt. For å ha enda mer luksus så har det hunderommet egen inngang med inngjerding på utsida ;)
Vi takker for alle hyggelige stunder i 2012 som vi har hatt sammen med både nye og gamle venner!
Vi håper at 2013 skal bli et godt år for oss alle og at vi kan ha mange hyggelige hundestunder sammen med våre nye og gamle venner! GODT NYTT ÅR!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar