søndag 13. januar 2013

Det finnes mange flotte mennesker!

I dag må jeg bare gi honnør til alle de flotte mennesker som finnes! På facebook er det en side som heter "Hunder savnet på Østlandet", og i anledning den sida så har jeg nå fulgt en sak om en savnet collie fra Porsgrunn. Den innsatsen som blir lagt av mennesker som hverken kjenner hunden eller eier er helt utrolig. Det har blitt lagt ned et utrolig arbeid med å leite og ta inn observasjoner...dessverre er hunden fortsatt ikke hjemme igjen, men i dag kom det inn en svært så sikker observasjon like ved hjemmet...så nå er disse flotte menneskene ute igjen for å forsøke å lokalisere hunden å få den trygt hjem igjen!

 Vi her i huset vi går mye tur for tida. Det har vært flotte muligheter til å gå i skogen nå den siste uka, og skaren holder til og med nesten meg. I dag tidlig hadde vi en liten tur på isen, og det var deilig og hundene fryda seg på den store flata.
 Lotta og Emil har fått pynta seg opp litt i dag.Vi bada og klipte litt. Jeg brukte for første gang blåseren på de og det var ikke helt populært, men det gikk forholdsvis bra allikevel.  De er forresten 4 mnd i dag, og neste søndag skal de på sitt første valpeshow. Fin sosialisering syns jeg å dra på valpeshow.
 På lørdag var jeg og Issey på kurs i hundehallen. School4dog hadde massasje og stretching kurs. Spennende og interessant og Issey storkosa seg, og nøyt vært et minutt. Blir nesten forskrekka over hvor rolig den aktive hunden kan være ;) Dessverre så glemte vi papirene vi fikk utdelt da, dumt for hadde jo vært kjekt å hatt noe å støtte seg på når man gjør det sjøl.

 Veldig trist at det bilde av Elsa ble så utydelig, vet ikke hvorfor. Men det kunne blitt et nydelig bilde...

2 kommentarer:

  1. Var du en av dem som glemte papirene, skal gi beskjed til Beate for ho samlet dem inn

    SvarSlett