tirsdag 2. juli 2013

Ny lita (stor) tispe i hus

For litt over ei uke sida var jeg i Sandviken i Gävlborg og henta hjem ei lita irsk setter tispevalp på 10 uker. Alt skjedde veldig raskt, for planen var faktisk i år at vi skulle ha en brun dverg puddeltispe. Den var bestilt og fulgt opp til den var 8 uker, men der var det dessverre bittfeil :-( Vi har ikke lagt dvergpuddel valp på hylla, men vi må se når det blir født/planlagt noe aktuelt. Vi er på venteliste hos noen kenneler i Sverige. Da bestemte vi også raskt for en tispe fra et irsk setter kull jeg også har sjessa på ei stund...

 Denne lille jenta er fra Happy Luuke Kennel og oppdretter Stina Luuke Persson i Sverige. Foreldrene er Happy Luuke`s Phoenix og far er den høyt premierte WW-12 C.I.E Pendoric Foggy Perfection. Vi håper at denne frøkna kan være med å bringe gode irsk setter linjer til Norge og planen er at ho skal gå inn i avl når den tid kommer om alt er ok med ho. Det blir ihvertfall spennende å se hva denne jenta vil bli når ho blir stor!
Her i huset begynner flokken (og vi) å bli vant til å ta i mot nye medlemmer og vi koser oss og roen senka seg igjen etter et 3/4 døgn med mini i hus. Ho har forresten fått kallenavnet Eden (Iden) og stamtavle navnet er Happy Luuke`s Yolamba Eden. Visstnok en australsk vin ;-)

Folk får forresten erklære oss gale hva de vil, men vi liker livet vårt og hundene har et strålende liv her hos oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar