fredag 1. februar 2013

ISSEY HD: A!!

 Forrige onsdag var vi og HD røngta Issey på vår faste dyreklinikk, Arken Kragerø dyreklinikk, alt gikk bra, men jeg var sammen med veterinæren noe usikker på bildene, men det endte med resultat A og da er jo alt bare flotters. Kan ikke bli bedre enn perfekt :) Det flotte var at brevet med bildene ble sendt på onsdag ettermiddag og i underkant av to døgn etter forelå resultatet på dogweb. Det kalles kjapt :)
 På lørdag var jeg, Gustav, Lotta og Emil på Hellerudsletta på valpeshow. Emil var alene i sin klasse 4-6 mnd og fikk mildt sagt en super kritikk. Kritikken kan leses her: http://www.frostebikkjene.com/137706573 på Emil og resultater. Han ble slått i hannhundklassa av en hannhund på 9 mnd minus en uke, så som dommeren sa dette var ikke rettferdig ;)

Lotta ble beste tispe og ble tilslutt BIM, kritikken var ikke like god her men den kan også leses på: http://www.frostebikkjene.com/137706581 Nå blir det ikke flere valpeshow før i starten av mars.
 Her er et lite illustrasjonsbilde som viser hvor store valpene har blitt nå. De er 4,5 mnd og så å si like store som mammaen sin.
 Valpene er også i tannfellinga nå. Lotta har mista alle de små tennene framme oppe, og Emil har mista alle de små tennene nede ;)
 Vi har nå begynt å se oss etter hannhunder for både Ronja våren 2014 og for Issey. Det som er sikkert er at Ronja skal parres med en brun dvergpuddel. Vi vil fortsette med å lage brune vi ;)...Issey har jeg et alternativ til, men foreløpig er han veldig ung, så jeg kikker også i andre retninger og da selvsagt først og fremst i retning Sverige.
 Elsa er endelig ferdig med løpetida, og denne gangen ville ikke Ronja følge etter, skyldes selvsagt det at ho har hatt valper, men det fører til at Mike får løpetider i fleng utover våren. Men han er så grei når de løper at det er ikke store problemet heldigvis. Krysser fingrene for at gullungen til Gustav, Emil, blir like flott i løpetidene.
De par siste ukene har det vært flott å gå i skogen her vi bor. Herlig skareføre, men det har blitt noe dårligere nå etter at det kom snø i forrige helg. Jeg lengter så etter våren og null snø og glatte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar