søndag 21. oktober 2012

Valpene 5 uker

Valpene har blitt 5 uker nå. De er en herlig og aktiv gjeng. De elsker kos og oppmerksomhet og har alle en stor lyst til å undersøke og teste ut nye ting. Vi sitter selv fortsatt litt på vent på hvem som skal bli igjen for tispene er svært jevne. Ingen skiller seg ut som dominante eller spesielt sky. Alle viser gjenstandsinteresse og elsker å leke. Det er rett å slett ingen som har noen spesiell væremåte som viser at de ikke er verdt å beholde. Ronja og Poker har virkelig gjort det vanskelig for oss!
Hannhundeieren har sagt ho kan ut å hjelpe å plukke ut etter hvordan de ligger an eksteriørt, så da satser vi på at det hjelper oss.
 
Valpene skal spres litt i sør, øst og vest. En tispe skal til Ålesund til en hyggelig familie der. Ei tispe ble avbestilt på torsdag, men ble solgt igjen i dag til ei dame i Arendal, det gjorde meg spesielt glad for da har jeg mulighet til å hjelpe om eieren ønsker det. Hannhunden skal til et samboerpar i Askim. Og som sagt ei tispe blir igjen her hos oss og skal forhåpentligvis bringe genene etter Ronja og Poker videre enda en generasjon.
 
 
 Den rosa og største tispa. Veier nå 1080 gram. Ho er sjarmerende og kontaktsøkende. Et våkent blikk og elsker å leke med det ho finner feks bamser osv. Den som har fått minst tenner til nå.
 Den 3. tispa veier nå 840 gram. Ei flott sosial tispe. Elsker oppmerksomhet og kos. Fått mange tenner. Begynt på de nede.
 Den lilla tispa. Førstefødte veier nå 920 g. Nysgjerrig og kontaktsøkende. Krabber oppi  handa når den blir satt handa blir lagt på gulvet.
 Den blå gutten, og den eneste som vet hva han skal hete når han blir stor: Emil i Lønneberget. Den som absolutt skiller seg mest ut i gjengen. En gutt som jeg gjerne skulle beholdt selv når jeg ser hvordan han utvikler seg. Flott med god reisning i fronten.
 Det er slutt på de fleste av de rolige måltidene med mamma Ronja. Den siste uka leke oppdrar Ronja valpene når de forsøker seg. Istedet for å bli irritert så oppmuntrer ho til lek.
 Irsk setter ungtispa Issey i rolig kosestund med alle valpene.
Lek husets border collie hannhund Mike.
 Alle valpene ble svært interessert i gitaren og musikken.
Den lilla tispa sitter og lytter til musikk.
 Så må jeg bare vise disse bildene av den vakreste pappaen i puddel verden! Fidel Poker Face er for tida i Tsjekkia og her er noen bilder tatt av han der! En vakrere, mer herlig hund kan umulig finnes!

1 kommentar:

  1. Håper du legger ut flere bilder av valpene snart :)) Det er så artig å se hvordan de utvikler seg :)

    SvarSlett