søndag 23. september 2012

De herlige små vokser og gror!

Valpene har nå blitt 10 dager gamle. De forandrer seg sakte men sikkert, og de får tydeligvis nok mat for de vokser seg større for hver dag. Nå nærmer det seg at øynene åpner seg og da blir de med en gang litt mer valp :) På fredag klipte vi klør for første gang. Bitte, bitte små klør ble klipt med negleklipper for mennesker. Ser også at de begynner å skille seg litt fra hverandre i hvordan de oppfører seg. Ronja er også en tålmodig og flink mor. Ho tar seg god tid til å mate og stelle sine små, men ho virker også veldig stolt av de og viser de gladelig fram. Foreløpig er det tanteungene mine, som bruker å være her daglig, som har sett de, foreldrene mine og søstra mi. Når vi flytter de ned i kjøkkenet om et par uker så åpner vi dørene for besøk framover.
 Ronja fikk seg endelig en ordentlig dusj og føn, og ansiktsbarbering.
 Gule tispa veier nå 270 g. Liker godt å ligge mellom forbeina til Ronja og kose, varmt og godt.
 Rosa tispa veier nå 275 gram. Blir ordentlig irritert når ho kommer på feil side av Ronja slik at pattene ikke er lett tilgjengelig. Piper hissig, og nesten så det kommer noen små bjeff.
 Blå gutten veier 270 gram. Rolig fornøyd gutt, sover helst under noen andre. Tar også gjerne den patten som ligger under der en annen ligger.
Lilla tispa 280 gram. Har vært størst hele tida. Ho både patter og sover mye på ryggen. Virker også til tider som om ho nyter at ho blir tatt opp og kost med. Ligger gjerne på toppen av de andre om ho ikke ligger på ryggen og "kuler`n" :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar