tirsdag 30. april 2013

Vi er i farta igjen!

Veldig moro å igjen være i gang med Mike og LP trening. Han elsker det jo, og vi har nå hatt et par treninger  sammen med en Bamble hundeklubb og border gutten har blitt voksen og tryggere. Han har ikke hatt et eneste utbrudd, vi har holdt oss litt i utkanten, men heller ikke helt, vi har hatt hunder forholdsvis nærme på alle kanter og det er til nå ikke kommet et eneste utbrudd. Yeah!!

 I helga har jeg og Issey vært på handlingkurs (utstillingskurs) og det er jo alltid interessant å lære nye ting. Mange kjekke ting vi har vært innom som jeg aldri har tenkt på sjøl, så nå er vi forberedt til neste utstilling. Vi kommer forresten ikke til å stille Issey så mye utover i år. Vi har egentlig oppnådd bra utstillingsresultater med frøkna, med sine to CK og en plassering i tispeklasse så er jeg igrunn fornøyd. Bra kritikker har ho også fått. Det  blir Tvååker i juli og Dogs4all i november, og det får holde for den frøkna. Blir nok litt mer puddelutstillinger istedet.
 Frøken Dubliner Issey Miyake har også forstått greia med agility og fortsetter utviklinga som til nå så blir det nok en konkurranse etterhvert, men ho må selvsagt lære å takle bom og møne også.
 Elsa synes det var helt utrolig kult å få trene agility igjen. I fjor måtte vi ta pause for det at det skulle undersøkes om ho kunne ha smerter, men det fant vi aldri ut av så nå har vi klarsignal til å løpe og belaste igjen. Ho elsker jo agility og tar slalåmen så raskt at den fyker alle veier ;-)
 Ronja har også vært litt ute og hoppa og tatt slalåm og slalåmen kan ho ganske bra nå ;-)
 Lotta fulgte etter Ronja en dag vi trente og ho hoppa og fulgte Ronja i slalåmen og når jeg prøvde etterpå med bare Lotta så hadde ho skjønt prinsippet. Ho skal det bli moro å trene agility med når ho blir gammel nok :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar