tirsdag 19. mars 2013

Aktiviteter de siste to helgene og også neste helg!

 Forrige helg var vi som tidligere nevnt på valpeshow med Lotta og Emil i Mjøndalshallen. Emil ble BIR og Lotta BIM. Jeg har fått tak i noen bilder fra dette, og bildet under er av Emil i gruppefinalen. Flinke gutten stiller seg opp som en proff!
 Emil er nå forresten ferdig med å skifte valpene tennene framme både oppe og nede og jippi alle har falt ut av seg selv. Lotta har fortsatt igjen de to melkehjørnetennene oppe og nå er de andre på vei ut, men nede er de nå heldigvis borte. De permanente tennene oppe er mye kortere kommet enn de var nede så vi satser på at også ho slipper valpetennene i løpet av en ukes tid.
 På lørdag var det NKK internasjonal utstilling i Kristiansand. Jeg var egentlig lite motivert for å dra for pga at den først oppsatte dommeren ble syk og døde så var det igjen duket for en dommer som absolutt ikke likte Issey i fjor sommer. Noe hadde tydeligvis skjedd for nå var vakra mi blitt en utmerket type, om enn fortsatt noe veik i ryggen for å få ck. Det var Issey sin aller første utstilling i åpen klasse. Jeg gadd ikke lenger å vise ho i unghundklassa. Issey viser seg bra i ringen, men har begynt å tulle og nekte meg å stille ho opp. Så der må vi jobbe framover mot juni og juli som blir Issey sine neste utstillinger i år. Etter det tar Issey trolig utstillingspause fram til Dogs4all i november.
Det som toppet denne utstillingen for vår del var å hilse på unge Evenflow Desire Diamonds and Rust eller rett å slett Dusty til Lina Gaudutiene. En nydelig og lovende ung herremann som blir spennende å følge videre.

Neste helg, nærmere bestemt på søndag skal vi stille på "uoffisiell" interansjonal ustilling hos norske hunders landsforbund i Drammen hundepark. Her har vi påmeldt Issey, Lotta og Emil. Angrer svært på at jeg ikke også meldte på Ronja.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar