tirsdag 21. august 2012

Vi venter valper i uke 38!

Endelig har vi fått det helt sikkert bekrefta, nå viser alle tegn at Ronja er 100 % sikkert drektig! Det har vært 5 lange uker siden parring, der jeg de siste ukene har gått fra å være sikker på null valper, til å tro det var valper, til at det ikke var valper og nå endelig...Det blir valper!


 Det er lett å se at Ronja har forandret seg. De tegna som har kommet er at ho de første 1-3 ukene var veldig trøtt, sov mye mer enn vanlig. Etter uke 3 så begynte ho med en enorm oksehunger, ho kunne spise og spise. Så ble puppene større og fikk rosaskjær. I uke 4 begynte ho å fylle seg ut bak brystbeinet, magen ble forholdsvis hard. På dagen 5 uker etter første parring så begynte ho å ha blank/hvit seig utflod, og da kunne jeg endelig slippe mer spenning på om det blir valper. Vi har også sett litt endra atferd de siste par ukene, ho er strengere med de andre bikkjene.
 Ho er i dag på dag 36 etter 1. parring. Dag 34 etter 2. parring. Ho har lagt seg ganske bra ut nå, så det blir jo spennende å se hvor mange valper som kommer! Vi har store forhåpninger for dette kullet, da vi mener at dette er en kombinasjon som kan gi flotte valper både atferdsmessig og eksteriørt. Dvergpuddel er en svært anvendelig rase som både kan brukes til agility og Lp og ikke minst være verdens beste venn. Dvergpudler kan være med på lange skogsturer og de er så spretne at de har null problem å holde følge med oss mennesker på lange turer. De kan også klare seg med kortere turer, men best av alt er det å kose seg sammen med menneskene sine.
Ved interesse for valp ta kontakt med Anne-Mette på telefon 91 11 20 64 :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar