søndag 10. mars 2013

Deilig tur på isen i sola :)

I dag tidlig dro tok jeg med med bikkjene på en deilig morgentur! Vi tok en tur utover isen på Grommestadvannet og det var deilig det. Spesielt etter at vi i går satt i timesvis og venta på å komme i ringen på valpeshow. Bikkjene storkosa seg med å leke med ball og hverandre :)
 Frøken vakre Issey elsker snø og ruller seg så fort ho får sjansen. Ho elsker å gå på isen og ho løper stort sett i ett sett. Store gode runder,tydelig ho elsker den store åpne plassen :) Bildet under her viser jo hvor vakker og dyp farge jenta mi har. Ho er også blitt en ordentlig muskelbunt og det er merkelig nok få dommere på utstilling som liker? Akkurat det kommer jeg aldri til å forstå ;)
 Ronja er jo med på alt som er gøy. Herlige lille tufsa vår, så kjærlig og god. Ho er så glad i å gå tur ho også så tur er absolutt dagen høydepunkt. I dag fant ho et bein på tur og samme hvor mye Issey forsøkte å stjele det så måtte ho gi opp. Man gir da ikke bort en skatt så det ut som om Ronja tenkte. Det hjelper ikke alltid å være stor.

 På valpeshowet i går så kjøpte jeg noen nye tennisballer med pipelyd. På isen er det jo gøy å løpe etter ball men Elsa fikk kamp om den. Issey bryr seg ikke om vanlige tennisballer, men de med lyd det er tøft det ;) Ungdommen Issey kan være en ordentlig ramp innimellom.
 Elsa har egentlig på bildet under Issey i hælene så ikke rart ho har lagt ørene bakover. Jeg og Elsa har lenge hatt et dårlig forhold, men endelig ser det ut til at vi har funnet tonen igjen. Jeg har jobba for den, og jeg vant!!! Herlige slikkejenta vår, med alt for mye å passe på og ha ansvar for (tror ho) ;)
Lotta og Emil er fryktelig innpåslitne med Mike. At ikke han har tent i bånn for de to er igrunn rart. De er jo også over valpelisens perioden for en stund sida. De henger rundt han og krabber nesten inn i munnen hans.
 Lotta over her, er min lille solstråle. Vi går på kurs sammen og det er herlig å jobbe med frøkna. Ho er lettlært og utrolig lett å belønne. Ho elsker godbit, hjemme er ho også svært god til å leke, men på kurset har vi ikke fått til det enda. Ho er dessverre noe usikker i store mengder. Spesielt overfor fremmede hunder, så Lotta trenger lekevenner utenom flokken.
 Emil er en helt annen fyr. Han er jo så rolig, er nok dessverre litt mer lyd i han. Men en herlig og nydelig gutt, som jeg har fått beskjed om å gå på kurs med av eieren ;)
 Lotta og Emil elsker å leke med ball de også, og de stjeler den store som de nesten ikke får i munnen sin. I går var vi på valpeshow på Drammen hundefestival. Liten konkurranse, men de Emil ble BIR og Lotta BIM. Emil var også en av de 5 som ikke ble kasta rett ut av gruppa, og vi stod igjen dessverre uten plassering. Emil var kjempeflink i ringen og han stiller seg så fint og naturlig opp. Lotta var mer ei lita svirre, men lar seg fint håndtere av dommeren på bordet.
 Mike er det jeg kaller en "lov maintaince" border collie. Han er så enkel å ha med å gjøre den god gutten vår. Han er også veldig glad i ball, og han var ute i dag når det kom Jehovas vitner på døra og hvem andre enn Mike går og får de til å leke med han :)
Neste helg skal Issey til NKK Kristiansand. Der har vi absolutt ingen forhåpninger om noe bedre enn "very good". Det har dessverre blitt en annen dommer enn det som stod i annonsa i Hundesport, og dommeren som skal dømme likte absolutt ikke Issey i fjor, og liker ho nok ikke noe bedre i år ;) Men øvelse gjør mester så vi drar :) Helga etter det har jeg meldt på Issey og valpene på internasjonal utstilling i Norske Hunders Landsforbund (altså uoffisiellt), da ser det ut som Gustav også får sin debut i ringen. Han må nemlig trene før vi skal på SKK sin internasjonale utstilling i Tvååker i juli :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar