torsdag 6. desember 2012

Lenge sida...og masse har jo skjedd

 Siste kvelden i sammen. Dette er tatt når de var 8 uker og 1 dag gamle. Til høyre den rosa (bor i Ålesund), Lotta (bor her), Emil (bor her,eies av min mann), og Stella (bor i Arendal). Det å sende disse valpene av gårde var fryktelig. Jeg grua meg i flere dager før hver av de dro og det falt en del tårer. Det vondeste var å sende den rosa (Kajsa Kavat) fra meg. Ho hadde jeg fått et spesielt forhold til og ho har jo dratt så langt, da grein jeg fra Bærum til Larvik etterpå. Men ho har kommet til hyggelige mennesker, og ho har fått seg en puddelvenn i familien.
 Stella (Madicken på Junibacken). Siste kvelden her hjemme og vi måtte ta et oppstilt bilde. Ho har jeg vært så heldig å få hjelpe til med barbering av snute og labber etter ho dro. Utvikler seg flott :)
 Kajsa Kavat...litt usikker på hva ho heter nå, men tror det var snakk om Tiril eller Tara.
 Disse to sjarmtrolla er hos oss og de er bare helt herlige begge to, men to fullstendig ulike personligheter. Mens Lotta er ei hoppe, rampe tusse så er Emil rolig og forstandig, men eksploderer i aktivitet når han først finner det på. Ronja er fortsatt en god mor, men siste gangen valpene fikk die var rett før Stella ble henta, etter det har det vært slutt.
 I Kroken fikk de oppleve den første snøen første gang og det var kult, de løp som gale. Nå har vi ørlite grann snø her også, men det er kaldt.
Resten av flokken har det bare bra. Vi jobber med Elsa for å få ho til å oppføre seg ordentlig sammen med valpene, og det går bra ute, men inne må vi jobbe litt enda. Det bedrer seg. Hannbikkjene er alt greitt for, og Issey bare elsker de små og de små elsker Issey. De sover stadig oppå henne eller helt inntil. Ronja er nå en god venn med barna sine, men oppdrar også når behovet melder seg ;)

2 kommentarer:

  1. Hei, hei. Lille Rosa har det veldig bra. Er svært sosial, logrer og er glad i alle. Raser rundt i huset, i hundre, for så plutselig å slokne og ta seg en blund. Elsker å kjøre bil, og er ei travel lita venninne til tenåringen Tia. (ett år) Lille Rosa het søte Tillie helt til ho kom til Ålesund. Da kom hele familien til at dette er tøffe Tara:) Ho vokser og trives, og er til tider hyper som ei lita krokodille :)) Er ikke helt tørr enda men det kommer vel etterhvet. Akurat nå springer ho rundt i rosa fleece genser og ser ut som en ekte liten bamse. Alle er helt fortapt i lille trulte. Du skal vite ho er godt ivaretatt og i de beste hender. Klem fra oss alle, Turid og Finn.

    SvarSlett
  2. Hei! Så hyggelig å høre at søte lille rosa jenta, Tara har det bra :) Det er også godt å høre at dere er fornøyd og at ho er trygg og god...hyper har jeg ingen grunn til å tvile på at ho er ihvertfall...viste noen aktive tendenser alt i ung alder den frøkna deres. Gi lille Tara en god klem fra oss alle :)

    SvarSlett